Online Bookstore i parë i gjuhës shqipe në diasporë.

Online Bookstore i parë shqiptarë në diasporë

Historia e shumë shqiptarve që jetojnë në diasporë, të cilët nuk kanë qasje në libra në gjuhën shqipe, na frymëzoi të hapim këtë librari online. BOOKSTORE i ynë aktualisht përfshin qindra libra shqip dhe ndërkombëtarë të përkthyera në gjuhën shqipe dhe rritet çdo ditë sipas nevojave tuaja.

Dorëzim i lirë dhe sigurt me Post AG

Ne dërgojmë porosi në të gjithë Zvicrën dhe Lihtenshtajnin me Post AG! Në porositë mbi vlerën 30 CHF, është posta falas. Librat tuaj të preferuar në shtëpinë tuaj me vetëm një klikim. Ne gjithashtu dërgojmë porosi në Evropë.

LIBRA TË RINJ

Gjithmonë në rrjedha më ne

Na vizitoni në kanalet tona të mediave sociale. Këtu do të zbuloni çdo ditë se çfarë po ndodh aktualisht. Publikimet më të fundit të librave, bestsellerët, çmimet e zbritjes dhe më shumë.

  • Facebook
  • Instagram

BESTSELLERS 

Këtë muaj

Librat e rekomanduara

A e dini që lëximi e ul stresin më 68%. Edhe më shumë së të dëgjosh muzikë apo të dalësh shëtitje!

 

Thjesht paguani online
Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

Mundësitë e pagesës

Transporti

Socials

  • Facebook
  • Instagram

Përfitoni nga ofertat tona

Regjistrohu për newsletter tonë