COVID19

Statusi aktual

Për shkak të situatës aktuale me COVID19, ne duhet të ndërpresim dërgesat jashtë Zvicrës për një kohë të pacaktuar.

Ne jemi drejtpërdrejt të varur nga tregtia ndërkombëtare dhe për këtë arsye ndikohemi edhe nga kufizimet lokale të COVID19. Ne kërkojmë mirëkuptimin tuaj nëse dërgesat vonohen pak.

Ekipi ynë i shërbimit të klientëve do të jetë i lumtur t'i përgjigjet çdo pyetjeje që mund të keni. Mund ta arrini atë nga e hëna në të premte nga 8.00 e mëngjesit deri në 6.30 pasdite.

 

Ekipi ynë ju uron të qëndroni të shëndetshëm dhe të kënaqeni me leximin.

Më respekt,
Ekipi i Librariashqiptare.ch 

BESTSELLERS 

Këtë muaj

Librat e rekomanduara

Thjesht paguani online
Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

Mundësitë e pagesës

Transporti

Socials

Përfitoni nga ofertat tona

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Regjistrohu për newsletter tonë

© Copyright Librariashqiptare.ch

Libraria Shqiptare KLG, All Rights Reserved