PRODUKTE DHE LIBRA TË RINJ

Online Bookstore i parë i gjuhës shqipe në diasporë.

Libraria e parë online në diasporë me libra në gjuhën shqipe

Historia e shumë shqiptarve që jetojnë në diasporë, të cilët nuk kanë qasje në libra në gjuhën shqipe, na frymëzoi të hapim këtë librari online. Librariashqiptare.ch aktualisht përfshin mijëra libra shqip dhe libra ndërkombëtarë të përkthyera në gjuhën shqipe dhe numri i librave po vazhdon të rritet çdo ditë sipas nevojave tuaja.

Dorëzim i lirë dhe sigurt me Post CH AG

Ne dërgojmë prej Zvicrës në të gjithë Evropën! Në porositë mbi vlerën CHF/EUR30, është posta falas. Librat tuaj të preferuar në shtëpinë tuaj me vetëm një klikim.

Gjithmonë në rrjedha më ne

Na vizitoni në kanalet tona të mediave sociale. Këtu do të zbuloni çdo ditë se çfarë po ndodh aktualisht. Publikimet më të fundit të librave, bestsellerët, çmimet e zbritjes dhe më shumë.

  • Facebook
  • Instagram

LIBRA QË MUND T'JU PËLQEJNË

BESTSELLERS