Përshkrimi i librit:

Udhëzues i përgjithshëm që shpjegon cdo gjë që duhet të dini dhe që mezi po prisni ta zbuloni gjatë rreth nëntë muajve tuaj të mahnitshëm; që nga ngjizja deri te lindja e më tej. Përmban një pasqyrë javore të foshnjës si dhe informacione vetëm për baballarët. Shpjegimi i shtatzënisë, përgjigjet për pyetjet rreth saj, çmitizimi i trupit tuaj që nga koka (çfarë t'u bëni atyre dhimbjeve të kokës) deri te këmbët (pse janë aq të enjtura) dhe që nga shpina (si t'i ndalojmë dhimbjet e saj) deri te barku (pse nuk mund ta dalloni gjininë e foshnjës nga forma e barkut të nënës).

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dudaj

Botuar në: 2019

ISBN: 978-99943-0-567-4

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 634

Përmasat e librit: 165 x 242 x 35 mm

Çfarë të presësh kur pret një fëmijë - Heidi Murkoff

CHF39,00Price