Përshkrimi i librit:

DISA NGA KESHILLAT PER SUKSES QE JEP ROBIN SHARMA NE KETE LIBER

"Përsosmëria është arti që fitohet nga stërvitja dhe përpunimi i zakoneve. Ne nuk veprojmë drejt sepse kemi virtyt apo përsosmëri, përkundrazi, ne i kemi ato sepse kemi vepruar drejt. Ne jemi ajo që bëjmë në mënyrë të përososur. Përsosmëria, pra, nuk është një veprim, por një zakon." Arsitoteli

 

Dija është fuqi. Njerëzit që kanë arritur sukses, nuk janë medeomos më të aftë ose më inteligjentë se të tjerët. Ajo që i ndan është dëshira e tyre e zjarrtë dhe etja për dije.

Sa më shumë të dini, aq më shumë arrini. Liderët e mëdhenj kanë teknika që i lejojnë të arrijnë majën e malit. Lexoni biografitë e liderëve te mëdhenj dhe mësoni nga zakonet e tyre, frymëzimet dhe filozofitë...

 

Kur të zgjidhni partnerin e jetës, kujtoni që ky është vendimi më i rëndësishëm i jetës tuaj.

Martesa ju jep 90% të mbështetjes, lumturisë dhe arritjeve, kështu që zgjidhni me mençuri. Merrini në konsideratë cilësi si dashuria, sensi i humorit, inteligjenca, integriteti, pjekuria, temperamenti, përshtatshmëria dhe ajo karakteristika e papërshkrueshme e tërheqjes së dyanshme...

 

Merreni shtruar dhe mos lejoni njeri t'iu shpjerë në një vendim të nxituar. Mbusheni dhomën me lule me ngjyra të ndezura, të freskëta. Ky është një nga investimet më të mira që mund të bëni. Lërini tingujt e muzikës së bukur, të qeshurat e forta dhe gëzimin të mbushin oazin e shtëpisë suaj. Familjariteti shkakton përbuzje, është një rregull i mirë. Yjet qëndrojnë lart mbi tokë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Minerva

Botuar në: 2012

ISBN: 978-99956-87-84-7

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 96

Përmasat e librit: 140 x 210 x 8 mm

200 sekretet e suksesit -Robin Sharma

SKU: 978-99956-87-84-7
CHF18,50Price