nga: David Baddiel

 

Përshkrimi i librit:

Eja në agjencinë tonë dhe zgjidh mamin dhe babin e përkryer. Ky është ndër librat më të suksesshëm në Britaninë e Madhe që tashmë vjen edhe para lexuesve të vegjël shqiptarë: Ju garantojmë se ky libër do të ndikojë për mirë në harmoninë dhe lumturinë e familjes suaj. Dhe, a e dini pse?!

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botart

ISBN: 978-9928-286-13-0

Viti i botimit: 2019

Faqe: 383

Agjencia Prindërore - David Baddiel

SKU: 978-9928-286-13-0
CHF24,00Price