Përshkrimi i librit:
Numri i gjashtë i revistës për kulturë, gjuhë dhe media, “Akademia”.

Revista “Akademia”  prezanton krijimtari letrare, artistike dhe shkencore nga fusha e kulturës, e gjuhës dhe e medias.

Në këtë numër flet: 

Ali Aliu

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Botuar në: 2019

Formati: me kapak të trashë

Akademia Nr. 6 (revistë për kulturë, gjuhë, media)

CHF26,00Price