Përshkrimi i librit:
Numri i ri i revistës për kulturë, gjuhë dhe media, “Akademia”.

Revista “Akademia”  prezanton krijimtari letrare, artistike dhe shkencore nga fusha e kulturës, e gjuhës dhe e medias.

 

Në këtë numër flasin: 

Mario Vargas Josa

Izet  Sarajliq

Ullmar Qvickum

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Botuar në: 2020

Formati: me kapak të trashë

Akademia Nr. 9 (revistë për kulturë, gjuhë, media)

CHF26,00Price

    Produkte të ngjashme