Përshkrimi i librit:

Të vendosësh. Të ndryshosh. Të gjendesh. Të jesh. Të rishpikësh. Të ecësh. Të bësh. Të ngrihesh. Të provosh. Të arrish. Të sfidosh. Të ëndërrosh. Të mundësh. Të zbulosh. Të kërkosh. Të ndërmarrësh. Të mendosh. Të besosh. Të fuqizosh. Të pyesësh. Të rritesh. Të bëhesh pjesë. Të zgjohesh. Alef, vepra e Paulo Coelho-s, na fton të hidhemi në veprim. Sepse vjen një çast kur ndiejmë nevojën për të pyetur veten si e jetojmë jetën, a jemi atje ku duam të jemi dhe a bëjmë atë që duam të bëjmë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Toena

Botuar në: 2013

ISBN: 978-99943-1-908-4

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 276

Përmasat e librit: 130 x 200 x 15 mm

Alef- Paulo Coelho

CHF19,50Price