nga: Alexandre Dumas

 

Përshkrimi i librit:

Në gjithë universin ai shihte vetëm veten e tij, ai nuk donte gjë tjetër veç vetes dhe punonte vetëm për të. Natyra e tij përmbante fillesën e çdo pasioni njerëzor; gjithë jetën e tij të gjatë ja kushtoi zhvillimit dhe plotësimit të tyre. Kjo shpreh thelbin e karakterit të tij; dhe veprimet e tij nuk ishin gjë tjetëe pasojë e këtij karakteri të zbatuar sipas rrethanave. Janë të paktë ata njerëz që kanë arritur një përputhje të tillë të brendshme dhe po kaq të rrallë kanë qënë ata qe i përgjigjeshin aq mirë vendit të tyre në jetë. Personaliteti i një njeriu të sigurt, cilësitë e të cilit shfaqeshin në përpjesëtim të drehtë me idetë dhe zakonet e asaj epoke dhe të atij vendi ku ka jetuar, bënin që figura e Ali Pashës të ishte, në mos një nga më të ndriturat, të paktën, një ndër më të shquarat e kohës.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Fan Noli

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-251-38-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 232

Ali Pasha - Alexandre Dumas

SKU: 978-9928-251-38-1
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë