nga: Grup Autorësh

 

Përshkrimi i librit:

A ekzistojnë jashtëtokësorët? Po, ata janë krijesa reale dhe, ç’është më e rëndësishmja, ka kohë që jetojnë në gjirin e shoqërisë sonë! Duke lexuar këtë libër, ju tashmë bëheni anëtar i Shoqërisë për Organizimin e Kontakteve të Jashtëtokësorëve me Tokën. Gati për udhëtimin më të mahnitshëm që do t’ju njohë me jashtëtokësorët e që do t’ju ndihmojë të vendosni marrëdhënie me ta? Si pjesë e skuadrës, do të njihni fillimisht Gjithësinë ku jetoni, yjet dhe planetët, procesin e tokëformimit dhe jetën natyrore. Më tej, profesor Alan Greji do t’ju udhëheqë drejt një bote ku krijesat e hapësirës përzihen me të tokës. Do të njihni kështu llojet e ndryshme të jashtëtokësorëve, mënyrën se si kanë “komunikuar” ata me ne, anatominë e tyre, si dhe të fshehtat që na kanë mbajtur qeveritë në lidhje me ta. Ky libër është një udhëzues drejt botëve të tjera, nga Sistemi Diellor deri në kufijtë e kohës dhe të hapësirës; nga speciet e shumëllojshme në galaktikat e largëta, deri në gjendjen primitive të studimeve për jashtëtokësorët këtu në Tokë. Lexuesit mund të zgjidhin testet logjike që do t’ua mprehin inteligjencën; një hartë e universit do t’u tregojë vendndodhjen e botëve, do të gjejnë udhëzues për specien jashtëtokësore, skica të teknologjisë së alienëve dhe të anijeve të tyre kozmike, si dhe do të mësojnë të dallojnë jashtëtokësorët e infiltruar në shoqërinë njerëzore.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9995641252

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 30

Mosha: mbi 8 vjeç

Alienologjia

SKU: 978-9995641252
CHF45,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë