Përshkrim i shkurtër

Ky është një nga romanet më të suksesshme të Paolo Coelhos dhe një prej librave më të shitur në botë përgjatë këtij shekulli. Briliant në rrëfim, magjik dhe i thjeshtë në mënyrën sesi komunikon me lexuesin. Është një gjetje fantastike për dhurata për të dashurit apo miqt tuaj. Alkimisti nuk duhet humbur kurrësesi

 

Shtëpia Botuese: Toena

Viti i botimit: 2004

ISBN: 978-9992 -17-91-2

Fletët: 200

Përmasat e librit: 131 x 200 x 16 mm

Alkimisti - Paulo Coelho

SKU: 978-9992 -17-91-2
CHF19,00Price
  • I'm a product detail. I'm a great place to add more information about your product such as sizing, material, care and cleaning instructions. This is also a great space to write what makes this product special and how your customers can benefit from this item.