Përshkrimi i librit:

Ky botim vjen për arkitekturën dhe njeriun, për revolucionet e një shekulli, për arkitektë dhe kryevepra, për Gropius – in, Corbusier – në, Wright – in e të tjerë emra që shkruan historinë e arkitekturës, për Zaha Hadid – in dhe shansin e humbur të shqiptarëve për të pasur një vepër zahadiane në Tiranë...

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Polis

Botuar në: 2015

ISBN: 978-9928-200-39-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 480

Përmasat e librit: 150 x 219 x 25 mm

Arkitektura dhe moderniteti - Antonino Saggio

CHF42,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë