nga: Enis Sulstarova

 

Përshkrimi i librit:

Arratisje nga Lindja është një lexim i domosdoshëm për të gjithë ata që janë të interesuar për politikën, historinë dhe kulturën shqiptare. Libri dokumenton sistematikisht dhe tregon për formimin dhe qëndrueshmërinë e orientalizmit shqiptar, prej shfaqjes së tij në nacionalizmin e shek. XIX deri në debatet e sotme mbi identitetin kombëtar." Dr. Besnik Pula, Departamenti i Sociologjisë, Princeton University "Kontribut serioz shkencor në fushën e studimeve shqiptare dhe të identitetit dhe si i tillë është një tekst i rëndësishëm për t'u lexuar nga ata që janë të interesuar në identitetet, kulturën, politikën dhe shoqërinë shqiptare. Një punim akademik i standardeve të larta." Dr. Blendi Kajsiu, politolog e publicist.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pika pa Sipërfaqe

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-4136-7-3

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 336

Arratisje nga Lindja - Enis Sulstarova

SKU: 978-9928-4136-7-3
CHF21,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë