nga: Armagedoni

 

Përshkrimi i librit:

Armagedoni (Berat Dakaj 1984), është nga fshati Caravik i Komunës së Klinës. Ka kryer studimet për letërsi, gazetari dhe dramaturgji në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina".

Që trembëdhjetë vjet, në detyrën e redaktorit gjuhësor, punon në gazetën Epoka e re. 

Që dymbëdhjet vjet kryen detyrën  e bibliografit  dhe të kataloguesit të librit në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës " Pjetër Bogdani".

Ëshë drejtor i shtëpisë botuese Armagedoni. 

 

Hartimin e kësaj bibliografie  e nisëm për t'ua ofruar lexuesve të veprave të Ismail Kadaresë dhe të Rexhep Qosjes të dhënat  kryesore për veprat e tyre që gjenden në fondin elektronik të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës dhe të Shqipërisë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-780-26-1

Formati: me kapak të hollë

Bibliografi e veprës së Kadaresë dhe Qosjes - Armagedoni

SKU: 978-9951-780-26-1
CHF18,50Price