nga: Emil Richeburg

 

Përshkrimi i librit:

"Ky libër flet për arkitekturën; për shqetёësimet, synimet dhe arritjet e njerëzve qё u morën me të dhe se si u prit puna e tyre. Kjo bëhet nëpërmjet historisë. Ai është një guidë leximi për arkitekturën e djeshme, me shikimin e kthyer kah e nesërmja."

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Iceberg

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-41-402-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 496

Bija e mallkuar - Emil Richeburg

SKU: 978-9928-41-402-1
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë