nga: Neale Donald Walsch

 

Përshkrimi i librit:

Në këtë libër autori tregon se sfidat e jetës të bëjnë edhe më të fortë.

Walsch tregon se në këtë dialog ai i shtjellon 4 koncepte si:

Të gjithë jemi një;

Gjithnjë ka një arsye për të jetuar;

Nuk mund të bëjmë asgjë për të ndryshuar;

Mënyra jonë për të ndryshuar gjërat nuk është gjithnjë e duhura.

Gjithashtu biseda shtjellon edhe temën e ringjalljes dhe mundësinë e jetesës në planetet tjera.

 

Detaje të librit:

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-446-05-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 267

Biseda me Zotin - Neale Donald Walsch

SKU: 978-9951-446-05-1
CHF22,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë