Përshkrimi i librit:

E dini si mund të shndërrohet një bletë punëtore në bletë llupëse?! E pra, kjo është Zuzuja; ajo bletëza e vogël e këndshme që, teksa e ndiqni, do t’ju duket sikur edhe e dëgjoni të bëjë: zu-zu, zu-zu... Ilustrimet që shoqërojnë këtë përrallë, do të jenë aq të gëzueshme e aq të gjalla, sa mund të ndiheni lehtësisht pjesë e livadhit ku flatrojnë bletët, sepse bletët vërtet janë të vogla, por janë shumë të dobishme. Lexoni këtë libërth për t’u argëtuar me Zuzunë e motrat e saj dhe për ta mësuar se pse.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-68-2

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 16

Grupmosha: 3-6 vjeç

Bletë Zuzuja - (Të vogla, por të dobishme)

SKU: 978-9928-240-68-2
CHF9,50Price