Përshkrimi i librit:

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët jetojnë në ujë, në ajër dhe në tokë, si dhe përkatësisht notojnë, fluturojnë, zvarriten, kërcejnë, etj. Gjithashtu, ata mësojnë edhe për mjetet e transportit që përdorin njerëzit për të lëvizur në tokë, në ajër e ujë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas 

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-

02-247-9

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 18

Grupmosha: (0-3) vjeç

Bota e bebes: Lëvizja - Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë