Përshkrimi i librit:

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndryshme dhe i mëson ata se si të luajnë me to. Në këtë libër fëmijët do të gjejnë edhe se cila është lodra e tyre më e parapëlqyer.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas 

Botuar në: 2015

ISBN: 978-608-237-032-3

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 18

Grupmosha: (0-2) vjeç

Bota e bebes: Lodrat - Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë