Përshkrimi i librit:

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe nxit ata të dallojnë, të emërtojnë ngjyrat dhe t’i grupojnë sendet sipas ngjyrave. Nëpërmjet tij, fëmijët mësojnë që çdo gjë ka ngjyrën e vet.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas 

Botuar në: 2015

ISBN: 978-608-237-030-9

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 18

Grupmosha: (0-2) vjeç

Bota e bebes: Ngjyrat - Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë