Përshkrimi i librit:

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njohin dhe të shqiptojnë pjesët e tyre të trupit, shqisat si dhe përse shërbejnë ato.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas 

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-02-248-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 18

Grupmosha: (0-2) vjeç

Bota e bebes: Trupi - Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

SKU: 978-9928-02-248-6
CHF14,50Price