nga: Jostein Gaarden

 

Përshkrimi i librit:

Ky roman i gjatë e i dendur, një “bestseller” në gjuhën amëtare të autorit, norvegjisht, ofron një përmbledhje historike të filozofisë së vendosur në një mister filozofik të maskuar si libër fëmijësh - por vetëm adoleshentë të komplikuar do të ishin pak të interesuar. Sofi Amundsen po mbush 15 vjeçe, kur ajo merr një letër nga njëfarë Alberto Knox, një filozof i cili merr përsipër ta edukojë atë me mjeshtërinë e vet. Pjesë në të cilat ne lexojmë tekstin e mësimeve të Knox për Sofinë rreth parasokratikëve, Platonit dhe Shën Augustinit...

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri

Botuar në: 2015

ISBN: 978-9928-186-82-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 464

Bota e Sofies - Jostein Gaarden

SKU: 978-9928-186-82-9
CHF22,50Price