nga: Eno Koço

 

Përshkrimi i librit:

MBI AUTORIN NË FUSHË TË MUZIKOLOGJISË /  ABOUT THE AUTHOR IN THE FIELD OF MUSICOLOGY ““ Kënga Lirike Urbane Shqiptare në vitet 1930, Projekt Muza, Dhjetor 2005: Është kënga “lirike” shqiptare e viteve 1930 dhe këngëtarët, instrumentistët, kompozitorët , dhe tekstshkruesit që e zhvilluan atë që janë subjekti kryesor i studimit të shkëlqyeshëm dhe të hulumtuar mirë të Eno Koços

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-237-68-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 978

Bota muzikore shqiptare, Traditë dhe individualitete - Eno Koço

SKU: 978-9928-237-68-2
CHF29,50Price