nga: Nathaniel Hawthorne

 

Përshkrimi i librit:

"Damka e turpit" është një nga klasikët më të njohur të letërsisë amerikane. I shkruar në vitin 1850 dhe mjeshtërisht i shqipëruar nga Amik Kasoruho, ky roman është një nga historiktë romantike më prekëse të të gjitha kohërave. Temat e tij kryesore lidhen me rolin e gruas në familje dhe në shoqëri, me mëkatin dhe kontrastin midis së kaluarës dhe së ardhmes.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pegi

ISBN: 978-9928-124-41-8

Viti i botimit: 2012

Faqe: 247

Damka e turpit - Nathaniel Hawthorne

SKU: 978-9928-124-41-8
CHF22,50Price