Përshkrimi i librit:

Pushteti, fuqia, epërsia janë baza e suksesit në ditët e sotme. Fuqia, vendosmëria dhe guximi janë tri cilësitë, më anën e të cilave mund të arrish kulmin e suksesit. Fiona Karson dhe Marshall Ueston i kanë arritur majat. Por nëse Fiona, një grua e vetmuar me dy fëmijë, flijon lumturinë femërore për hir të punës e figurës së nënës, Marshalli e shijon jetën, duke rrezikuar të shkojë deri në kufinjtë e skandalit. Eshtë e qartë se ata janë tipa krejt të ndryshëm. Megjithatë, shtypi i kundondodhur nuk bën gjë tjetër veçse përgjon rastin për të ngulur kthetrat edhe në jetën private jo vetëm të Marshallit mendjelehtë e të shkujdesur, por edhe të Fionës së papërlyer...

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Fan Noli

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9928-203-59-5

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 364

Përmasat e librit: 145 x 205 x 31 mm

Dashuri dhe pushtet -Danielle Steel

SKU: 978-9928-203-59-5
CHF22,50Price