Përshkrimi i librit:

Sikundër nënkuptohet nga titulli, Garcia Márquez ka shkruar roman për dashurinë, për dashurinë me të gjitha fytyrat e saj: dashuri rinore, dashuri bashkëshortore, dashuri romantike, dashuri të mishit, dashuri, madje, edhe me shenjat e kolerës. Për më tepër, ai ka shkruar një vepër arti që rrezaton një humanizëm të atillë, që lexuesit do ta ruajnë thellë në zemër si diçka të shtrenjtë dhe do ta kujtojnë sa të kenë jetë në këtë botë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri  

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9928-226-12-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 456

Përmasat e librit: 137 x 207 x 33 mm

Dashuria në kohërat e kolerës - Gabriel García Márquez

SKU: 978-9928-226-12-9
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  Përfitoni nga ofertat tona

  • Facebook
  • Instagram

  Regjistrohu për newsletter tonë