nga: Emma Donoghue

 

Përshkrimi i librit:

Për Xhekun pesëvjeçar, “Dhoma” është e gjithë bota. Aty ka lindur dhe është rritur; aty jeton së bashku me Manë e tij, aty mësojnë, lexojnë, hanë, flenë dhe luajnë. Natën, për siguri, Maja e mbyll në dollap, që të flerë sa herë vjen Plaku Nik. “Një roman vërtet i jashtëzakonshëm. “Dhoma” na dhuron një mënyrë krejt të veçantë rreth të folurit për dashurinë, e njëkohësisht na jep një këndvështrim të gjallë të botës ku jetojmë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Morava

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9928-208-32-3

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 344

Dhoma - Emma Donoghue

SKU: 978-9928-208-32-3
CHF22,50Price