Përshkrimi i librit:

Në këtë situatë të sundimit tiranik e të pafuqisë politike, për Senekën ashtu si dhe për Ciceronin kohë më parë, filozofia u shndërrua në një rrugë shpëtimi.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: PLEJAD

Botuar në: 2004

ISBN: 978-9994-364-02-2

Formati: me kapak të hollë

 

Dialogje - Seneca

CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë