Përshkrimi i librit:

Si u formua Dielli? Nga çka përbëhet Dielli? C'është drita e Diellit? Cili është fati i Diellit? 

Këto dhe shumë informacione tjera që kanë të bëjnë me Diellin mund t'i gjeni në këtë libër.

 

Shtëpia Botuese: Toper

Botuar në: 2013

ISBN: 978-608-208-280-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 31

DIELLI – “Dituria është pasuri”

SKU: 978-608-208-280-3
CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë