Përshkrimi i librit:

Romani “Dimri i vetmisë së madhe” ëshë një epope, nje poeme e gjerë epike e botës komuniste. Në vështrim të parë mund të cilësohet edhe si roman historik që trajton përçarjen me bllokun sovjetik dhe më pas grindjen me Kinën.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri

Botuar në: 2012

ISBN: 978-99956-87-85-4

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 510

Përmasat e librit: 160 x 237 x 35 mm

Dimri i vetmisë së madhe -Ismail Kadare

SKU: 978-99956-87-85-4
CHF22,50Price