nga: Anne Frank

 

Përshkrimi i librit:

Ditari i Ana Frankut u bë një ndër librat më të lexuar në botë dhe u përkthye në dhjetëra gjuhë. Shtëpia ku ishte fshehur familja Frank në Amsterdam, sot është e hapur për vizitorët. Aty gjendet edhe ditari që shkroi Ana, i cili ka vlerën e një dokumenti unik njerëzor.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dituria

Botuar në: 2004

ISBN: 99927-59-30-5

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 308

Ditari i Ana Frankut

CHF19,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë