nga: Cavit Ersen

 

Përshkrimi i librit:

Ishte urdhër i Zotit të merrje pjesë në luftë, të luftoje me ata që e kishin të detyruar të ishin në shërbimin dhe urdhrin e Islamit. Kur'an-i i Madhërieshem ishte udhëheqesi i madh. Duke u quajtur si shembulli më i mirë, ai shikohej si i vetmi burim i dijes, ai ishte libri i shenjtë, Kur'an-i i madhërishëm; një sundimtar, nëse mban mbi kokë Kur'an-in e Madhërueshëm, nësë e do, e respekton, nëse tregon besnikeri ndaj librit që midis faqeve të tij mban rregullin hyjnor, që shpall ekzistencen më të lartë, sigurisht populli i shtetit të tij përfshinë vite lumturie dhe qetësie.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Fan Noli

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-251-25-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 270

Djali i Ertugrulit Osmani 1 - Cavit Ersen

SKU: 978-9928-251-25-1
CHF16,50Price