nga: Armagedoni (Berat Dakaj )

 

Përshkrimi i librit:

Në këtë monografi janë analizuar, interpretuar dhe studiuar dramat e Rexhep Qosjes me titull Mite të zhveshura, në të cilën përmbledhje të dramave, në botimin e parë dhe të dytë të tyre, janë përfshirë dy drama dhe një monodramë, kurse në botimin e tretë dhe të katërt edhe një monodramë tjetër, e cila nuk është marrë për studim në këtë monografi pasi, sipas Armagedonit, është dramë shumë e thjeshtë artistike dhe është dramë me motive krejtësisht politike.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2020

ISBN: 978-9951-697-98-9

Formati: me kapak të hollë

 

Dramat e Qosjes - Armagedoni (Berat Dakaj)

SKU: 978-9951-697-98-9
CHF23,50Price