nga: Elif Shafak

 

Përshkrimi i librit:

Ela Rubinsteini është dyzet vjeçe dhe martesa nuk duket e lumtur. Merr një punë nga një agjensi botimi, ku duhet të shkruajë një raport pasi të lexojë librin "Blasfemi e ëmbël", një roman i shkruar nga Aziz Zahara.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Bota Shqiptare

Botuar në: 2011

ISBN: 978-9928-00-044-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 492

Dyzet rregullat e dashurisë - Elif Shafak

SKU: 978-9928-00-044-6
CHF24,50Price