nga: Sabine Ebert

 

Përshkrimi i librit:

Lëreni Saksoninë e shek. XII t’ju marrë me vete... Zotërimi i aftësive të ralla, mund të jetë fat.. ose disfatë. Në rastin e shëronjëses së re, Martës, e cila mund të shërojë edhe me një prekje të dorës dhe është e aftë të parashikojë ngjarje të rëndësishme për vete dhe për kombin, dhuntia e saj do ta detyrojë të largohet nga kështjella në minutën e fundit. Ajo do të bashkohet me një grup kolonësh të nisur drejt Saksonisë së sotme një zonë ende e pa shkelur asokohe. Kolonët udhëhiqen nga Kristiani, kalorësi fiskin që magjepset nga bukuria dhe brishtësia e Martës dhe kthehet në njeriun e vetëm që mund të ndryshojë fatin e saj. Por urtësia dhe dhuntia e shëronjëses tërheqin edhe vëmëndjen e Randolfit, armikut të përbetuar të Kristianit në oborr. Të dy do të ndeshen për pushtet dhe pasion, për drejtësi dhe nder.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Living

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9928-216-29-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 465

E fshehta e Shëronjëses - Sabine Ebert

SKU: 978-9928-216-29-8
CHF24,50Price