nga: Madeleine Albright

 

Përshkrimi i librit:

Nëse do të pyesni fëmijët e shkollës, ashtu siç kam bërë unë, se pse ndihen aq të mërzitur, ata japin gjithmonë të njëjtat përgjigje të pakta. Ata thonë se puna është e kotë, që nuk ka kuptim, ose që ata tashmë i dinë këto gjëra. Ata thonë se duan të bëjnë diçka të vërtetë, jo thjesht të rrinë përreth; ata thonë se mësuesit nuk dinë mirë se për çfarë flasin dhe se nuk janë fare të interesuar në atë se çfarë mësuesit u mësojnë.

 

Dhe kur ju pyesni mësuesit se përse ata janë të mërzitur, ata thonë se për faj të fëmijëve. Ata thonë se fëmijët janë të pasjellshëm, dhe se ata nuk janë të interesuar për asgjë tjetër përveç notave. Pra, si mundet që një mësues të jetë i interesuar për ta?

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Magjia e Librit

Botuar në: 2020

Formati: me kapak të hollë

 

Edukimi i fëmijëve tuaj në kohët moderne

CHF12,50Price