nga: Lindita Aliu Tahiri


Përshkrimi i librit:

Në fushën e gazetarisë, kudo ku flitet, lexohet dhe mendohet shqip, deri më sot, sa kemi veneruar, ky është libri më i mirë kritik për edukimin e cilido njeri për cilado media.
“Edukimi kritik për media” është libër teorik dhe praktik, i cili në rrafshin teorik i referohet literaturës së huaj, kryesisht angleze, kurse në atë praktik kryesisht mediave shqipe, po dhe të huaja, shtypit ditor, veçan atij elektronik.
Ky libër i udhëzon të gjithë lexuesit e mediave si të argëtohen me mediat, si t’i përdorin për qëllime të vetat, se çfarë të lexojnë dhe çfarë të refuzojnë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2018

ISBN: 978-9951-697-70-5

Formati: me kapak të hollë

Edukimi kritik për media - Lindita Aliu Tahiri

SKU: 978-9951-697-70-5
CHF18,50Price