Përshkrimi i librit:

“ENEIDA” është vepër epike latine, e shkruar rreth viteve 29-19 p.e.s., nga poeti romak,Virgjili. Ajo i përket epokës së poemave homerike. Në të rrëfehet historia legjendare e princit trojan, Enea. Ai ishte i biri i Ankizit, mbretit dardan dhe i perëndeshës Venus (Afërdita).

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-300-80-5

Formati: me kapak të trashë

Grupmosha: 9-12 vjeç

Eneida treguar fëmijëve

CHF22,50Price