nga: Elida Rusta


Përshkrimi i librit:

"Poezia e Elidës është kalavesh prej figurave, të cilave duhet t’u vësh pas me fjalorë stilistikë dhe leksikorë. Sa ndien dhembje në poezinë e saj dhe ndjeshmëri vajze, nëne, gruaje, po aq ndien dhe sheh të shpërndarë krenari për protestën individuale që bën, me pankartën në duar, për të drejtat e cilësdo grua". Sh. B. Armagedoni

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2019

ISBN: 978-9951-697-97-2

Formati: me kapak të hollë

Engjëjt nuk mbahen për dore - Elida Rusta

SKU: 978-9951-697-97-2
CHF18,50Price