Përshkrimi i librit:

Nëse dëshironi të udhëtoni në të gjiths kontientet dhe shtetet që ndodhen në to, këto enciklopedi janë në shërbimin tënd!

Me fotografi të cilësisë së lartë dhe fakte shumë interesante, secila nga enciklopeditë përbën një kënaqësi për lexuesin.

 

Shtëpia Botuese: Toper

Botuar në: 2013

ISBN: 978-608-208-280-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 31

EUROPA – “Dituria është pasuri”

SKU: 978-608-208-280-7
CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë