nga: Ilira Gjika

 

Përshkrimi i librit:

Nëse shpirti dhe mendja e fëmijës nuk ushqehen me librin,muzikën,artin,dhe njohuri shkencore,para me të bukurën dhe të mirën, atëherë shpirti dhe mendja do të mbushen me pasione ,frikëra e dyshime. Dhe këto nuk e lënë njeriun të emancipohet dhe të jetë njerëzor me veten dhe të tjerët.

 

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: IRISOFT EDUCATION 

Viti i botimit: 2016

ISBN: 978-9928-4391-2-3

Formati: me kapak të hollë

Faqe: 184

Fëmijë të sigurtë - Ilira Gjika

SKU: 978-9928-4391-2-3
CHF23,00Price