nga: Ilira Gjika

 

Përshkrimi i librit:

Ky libër:

- trajton në mënyrë komode dhe të thjeshtë një eksperiencë të madhe botërore, të traditës dhe asaj shumëvjeçare të autores mbi rritjen e fëmijës,

- tregon që rritja e fëmijës në radhë të parë është zgjedhje dhe përgjegjësi e prindërve,

- tregon se rritja dhe edukimi i fëmijës është i lidhur direkt me veten dhe njerëzoren, dhe sa i zoti është i rrituri ta transmetojë dhe zhvillojë më tej tek i parrituri.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Infbotues

Viti i botimit: 2008

ISBN: 978-9995-668-26-6

Formati: me kapak të hollë

Faqe: 203

 

Fëmijëria - Ilira Gjika

SKU: 978-9995-668-26-6
CHF23,00Price