Përshkrimi i librit:

Në fund të një aventure që kalon çaste tensioni të papërballueshëm, Dan Brown-i na zbulon se si në botën tonë, distanca mes së mirës dhe së keqes është kaq e ngushtë në një mënyrë me të vërtet angështuese, se si katastrofa dhe shpëtimi mund të jenë thjesht çështje këndvështrimesh dhe se si nga një lagunë me qiell të mbuluar, mund të dilet jashtë e të rishikohen yjet. Dan Brown është autori i Kodit të Da Vinçit, një nga romanet më të lexuara të të gjitha kohërave dhe i bestsellerave ndërkombëtarë “Simboli i humbur”, “Ëngjëj dhe Djaj”, “Mashtrimi i madh” dhe “Diabolus”.publikisht.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dudaj

Botuar në: 2013

ISBN: 978-99943-0-328-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 598

Përmasat e librit: 140 x 220 x 35 mm

Ferri - Dan Brown

SKU: 978-99943-0-328-1
CHF24,50Price