Përshkrimi i librit:

Mësojani bebes fjalët e para përmes sipërfaqeve të ndryshme, të cilat ajo mund t’i prekë me gishtat e saj të brishtë. Prekni, përkëdhelni dhe gudulisni së bashku figurat e librit, si dhe ndihmojeni të zbulojë fjalët e para. Pa shihni, ja tek është qenushi, makina, kukulla, topi dhe shumë figura të tjera e njëkohësishtndieni sipërfaqet e ndryshme. Aty janë edhe fjalët e para!Me këto 14 faqeshumëngjyrëshe për t’u parë e për t’u prekur, bebja do ta ketë më të lehtë të mësojë.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-26-2

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 12

Grupmosha: 0-3 vjeç

Fjalët e para- Prek dhe ndiej (0-3 vjeç)

SKU:  978-9928-240-26-2
CHF12,50Price