Përshkrimi i librit:

Në këtë libër, të vegjlit kanë gjithçka që u duhet për të mësuar fjalët e para. Po ky nuk është një libër dosido. Ai ka një laps magjik dhuratë. Me të mund të shkruani dhe të fshini në faqet e këtij libri për t’I marrë më mirë e më lehtë njohuritë. Po ashtu, libri ka edhe një dorezë që ju ndihmon për ta marrë me vete sa here të doni. Te fletët e vendosura në këmbalecin praktik, do të gjeni fjalë, ilustrime e pyetje që e bëjnë librin edhe më interesant.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-79-8

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 26

Grupmosha: 3-6 vjeç

Fjalët e para (Shkruaj-Fshi-Mëso)

SKU: 978-9928-240-79-8
CHF15,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë