nga: Zef Simoni

 

Përshkrimi i librit:

Në këtë fjalor do të gjeni: • Mbi 25 000 fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare gjermane. • Një gramatikë e shkurtuar e gjuhës gjermane. • Udhëzues për përdorimin e fjalorit. • Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në shkencë, art, politikë etj.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: INFBOTUES

Botuar në: 2011

ISBN: 978-9938-403-72-5

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 478

Fjalor Gjermanisht - Shqip, Zef Simoni

SKU: 978-9938-403-72-5
CHF24,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë