nga: Ekrem Murtezai

 

Përshkrimi i librit:

"Fjalori i filozofisë" është i vetmi i këtij lloji në gjuhen shqipe. Për këtë arsye, ai përbēn, pa dyshim, një kontribut të vyer në fushën e leksikografisë filozofike shqiptare dhe plotëson një boshllëk të dukshëm të kulturës sonë në përgjithësi, dhe të terminologjisë filozofike shqipe në veçanti.
Në këtë fjalor janë paraqitur e shpjeguar afro 2000 koncepte apo nocione, shprehje e pohime (kryesisht në giuhën latine) nga fushat e ndryshme të filozofisë.
Ky fjalor do të jetë një ndihmesë për të gjithë ata që merren me punë teorike, kulturore, shkencore, politike, shoqërore si dhe për arsimtarët e studentët. Kryesisht për ata që merren me filozofi, psikologi.

 

 

Shtëpia Botuese: Botime Toena

Botuar në: 2007

ISBN: 978-9994-312-59-7

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 496

Fjalor i Filozofisë - Ekrem Murtezai

SKU: 978-9994-312-59-7
CHF56,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë