nga: Haxhire Luli

 

Përshkrimi i librit:

Ky fjalor përmban: Mbi 35 000 fjalë dhe shprehje më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare shqipe; Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në shkencë, art, politikë, filozofi etj;Shprehjet frazeologjike më të përdorshme; Mund të përdoret nga një rreth i gjërë lexuesish si nxënës, studentë e të tjerë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: INFBOTUES

Botuar në: 2014

ISBN: 978-9928-173-18-8

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 704

Fjalor Shqip-Gjermanisht - Haxhire Luli

SKU: 978-9928-173-18-8
CHF24,50Price