nga: Olimbi Vito

 

Përshkrimi i librit:

Ky fjalor përmban: • Mbi 20 mijë fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën letrare shqipe.• Shumë fjalë që janë të specifikuara në fushat ku përdoren si në shkencë, art etj.• Një gramatikë të shkurtuar për gjuhën shqipe.• Udhëzues për përdorimin e fjalorit.  

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: InfBotues

Botuar në: 2007

ISBN: 978-99943-972-7-3

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 464

Fjalor shqip - gjermanisht - (Olimbi Vito)

SKU: 978-99943-972-7-3
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë